Predavanje ge. Tatjane Zidar Gale – 13.1.2023 ob 18.30

 

Vabimo vas na PREDAVANJE TATJANE ZIDAR GALE z naslovom

»Vse, kar se naučimo, in vse izkušnje, ki jih dobimo, izvirajo iz odnosov z drugimi ljudmi«,

ki bo v PETEK, 13. 1., OB 18. 30

 V ŽUPNIJSKI DVORANI NA ŠKOFLJICI.

 

Na predavanje vabimo vse, ki bi radi preverili, kakšno škodo naredimo v odnosu, če uporabljamo t. i. obrambno vedenje (agresija, pasivnost in pasivna agresija), kako se pogovarjati, da se počutimo povezane, kaj storiti z neprijetnimi čustvi …

Gospa Tatjana Zidar Gale je mednarodno certificirana psihoterapevtka integrativne relacijske psihoterapije in v svoji 30-letni praksi ljudem pomaga najti njihove lastne vire in potenciale, da spoznajo sebe in druge; da lažje začnejo (so)delovati, lažje postavijo meje, se postavijo zase, rečejo ne, povedo svoje mnenje, uspešneje komunicirajo, rešujejo konfliktne situacije, iščejo skupne rešitve ali pa argumentirano zagovarjajo svoje rešitve. Gospa Tatjana bo izhajala iz konkretnih primerov in osebnega razmisleka.

Vsi prijazno vabljeni.

Predavateljica je diplomirala na AGRFT. Leta 2002 je pridobila mednarodni certifikat in naziv trener NLP, leta 2005 pa na univerzi v Santa Cruzu (ZDA) še mednarodno licenco in naziv »NLP-coach«. Dodatno se je izobraževala na Harvardski univerzi  (ZDA), na Inštitutu za integrativno psihoterapijo in svetovanje v Ljubljani ter diplomirala na I.I.P.A. v Bilbau (Španija). Leta 2012 je postala učiteljica čuječnosti.