LJUBLJEN/A TUDI PO LOČITVI

Predavanje s pričevanji

v župnijski dvorani (pod cerkvijo), Grosuplje
v nedeljo, 11. marca 2018 ob 19 h.
Predaval bo: p. dr. Viljem Lovše, DJ.

 

Vse težave, preizkušnje in stiske našega življenja niso tragedija, ampak priložnost. Tako tudi ločitev. Bolečina po razvezi ne preneha z neposrednim bojem proti njej, ampak z reševanjem človekove globine: tega kdo sem – ljubljenosti in dragocenosti v Bogu, ki mi je nobena polomija ne more vzeti, drugi pa mi jo lahko pomagajo znova zaživeti in iz nje zajeti. Temu so namenjene skupine za samopomoč Srce ob srcu in to se tudi dogaja. Proces je pa počasen in organski tako kot naše življenje. Bog nas po vsem tem nežno vabi, da sprejmemo Njegovo brezpogojno ljubezen in sodelujemo pri Njegovi ljubezni do nas samih, naših bližnjih in življenja v celoti.
Predavanje bo obogateno s tremi kratkimi pričevanji razvezanih, ki bodo podelili svojo osebno izkušnjo Ljubljenosti navkljub temu, da jim je padlo življenjsko poslanstvo, da so bili deležni velikih izgub na finančnem in čustvenem področju in se jim je način življenja bistveno spremenil.
Dobrodošli vsi z izkušnjo ločitve in tudi tisti, ki vas ta tema zanima, ker imate med svojimi prijatelji ali v sorodstvu koga, ki ima to izkušnjo ter ga želite globlje razumeti v njegovi stiski.
Povabljeni tudi k sveti maši ob 18h.
Na spletni strani srcerazvezani.si najdete razne vsebine povezane s temo razveze in povabila na mnoge dogodke tekom leta za vse z izkušnjo ločitve.

http://www.srcerazvezani.si