Materinski dom prosi za pomoč

Materinski dom Zavoda Pelikan – Karitas v mesecu aprilu zbira Dormeove objeme topline za nujno potrebni nov štedilnik s pečico.

Da nam bo zastavljen cilj uspel, potrebujemo vašo pomoč. Enkrat na dan obiščite spletno stran http://objemtopline.dormeo.net/ in nam s klikom pod našim opisom podarite objem (prvič se je potrebno registrirati z elektronskim naslovom). Če zberemo največ objemov in zmagamo, nam bo Dormeo podelil denarno nagrado, ki jo bomo uporabili za nov štedilnik s pečico.

Hvala, ker vam je mar!

S prijaznimi pozdravi, ekipa Materinskega doma

 

Navodila za podarjanje objemov

 

1)      Objem podarite tako, da pod izbrano organizacijo (Zavod Pelikan – Karitas, Materinski dom)  kliknete gumb »podarjam objem«. Ko to naredite prvič, objem še ni podarjen, saj se je potrebno najprej registrirati z vašim e-mail naslovom.

2)      To pomeni, da se vam po prvem kliku na gumb »podarjam objem« pojavi okno, v katerega vpišete vaš e-mail.

3)      Na e-mail, ki ga boste vpisali, vam bomo takoj poslali sporočilo, v katerem se bo nahajala povezava, na katero morate klikniti, da potrdite sodelovanje. S tem je registracija uspešno opravljena in odprla se vam bo spletna stran Objema topline, kar pomeni, da lahko sedaj normalno podarjate objeme (brez ponovne registracije).

4)      Pod organizacijo (Zavod Pelikan – Karitas, Materinski dom), ki ji želite podariti objem, kliknete gumb »podarjam objem« in številka se bo obarvala zeleno. To pomeni, da je bil objem uspešno podarjen. Vsak dan lahko podarite po 1 objem vsaki sodelujoči organizaciji. Torej, če v roku 24 ur po prvič podarjenem objemu, še enkrat kliknete »podarjam objem«, se bo številka obarvala rdeče, kar pomeni, da ste danes tej organizaciji objem že podarili in ga ne morete več.