Oznanila župnije Škofljica, 19.8.2018

Bog nas spremlja na poti našega življenja. Mu odpiramo vrata našega srca, ga sprejemamo.

 

Godovi:

V pon. sv. Bernard, opat; v tor. sv. Pij X, pp; v  sredo Devica Marija Kraljica; v četrtek sv. Roza iz Lime; v petek sv. Jernej, apostol; in v soboto sv. Ludvik IX – francoski kralj.

Danes teden bo 21 nedelja med letom. Sv. maša bo ob 8 in ob 10 uri. Gospod h komu naj gremo, se vprašujejo apostoli in seveda tudi mi. Lepo vabljeni.

 

Danes popoldne ob 14 ure se prične letošnji oratorij za našo župnijo. Še vedno lahko pripeljete otroke, tudi če niso vpisani.

 

V petek je na svojem domu umrl A. J. iz Ulice Jerneja Petriča. Pogreb pokojnega bo v sredo ob 17. uri  s sv. mašo na našem pokopališču. Pokojnega priporočam v molitev.

 

Vpis k verouku bo  v četrtek in petek 23. in petek 24. avgusta. Dopoldne od 9. do 11. ure in popoldne od 16. do 18. ure. Pripeljite otroke k vpisu, vse ki so krščeni , lahko tudi ne. Kakšen dokument prinesite seboj.

 

Prijavite otroke za krst, ki bo prvo nedeljo v  septembru.

 

V nedeljo bo na razpolago tuj spovednik.

 

Spored verouka je na plakatih vpisa.

 

V nedeljo vabim na srečanje – pevce, člane ŽPS in ključarje naše župnije, ob 15. uri. Najprej se bomo Bogu zahvalili za prejete dobrote, nato pa se bomo pod šotorom srečali v pogovoru in hrani. Lepo vabljeni.