Slomškovo bralno priznanje

Dragi bralci Slomškovega bralnega priznanja!

Kljub epidemiji, bomo poskušali zaključiti z letošnjim branjem, kot se spodobi. Prosimo vas, da preberete še zadnjo knjigo, ki bi jo sicer morali do konca aprila. Izberete jo lahko s seznama, ki ga najdete tukaj: http://sku.rkc.si/wp-content/uploads/2019/09/zgibanka.pdf . Če si je nimate možnosti izposoditi v knjižnici, pa si lahko preberete katerokoli knjigo z versko vsebino (primerno starosti). Naprimer: Sveto pismo s slikami, strip kakšnega svetnika, kakšen življenjepis svetnika ali kaj podobnega.

Ker preverjanja ne moremo izvesti, naprošamo vse starše, da do 15.6. na naslov pelargonija@hotmail.com , pošljete kakšno risbico na temo prebranega, ali pa krajšo obnovo. Dopišite tudi naslov knjige, ki so jo otroci prebrali. Za osvojitev priznanja so potrebne tri knjige (v celem veroučnem letu). Kdor bo prebral več kot tri knjige, si bo prislužil zlato nalepko. Priznanja in nalepke bodo otroci dobili pri spričevalih. (Glede podelitve spričeval, bodo kateheti kmalu sporočili, kako bo izvedena, da bo varno).

Lepo vas pozdravljam in hvala vsem, ki pomagate otrokom, da razvijajo tudi čut za lepo materno besedo in ohranjajo stik s kvalitetno slikanico.

Katarina