Oznanila župnije Škofljica, 12.7.2020

 

Jezus nas nagovarja z sejalcem in semenom, potrebna je tudi zemlja, dež in še marsikaj. Jezus seje božjo besedo v naša srca.

Godovi:

V pon. Henrik – cesar; v torek Kamil, redovni ust.; v sredo sv. Bonaventura, škof; v četrtekKarmelska mati božja; v petek Aleš, spokornik in v soboto Elija iz Koštabone, diakon in mučenec.

Danes teden bo 16 nedelja med letom. Sv. maša bo ob 8in ob 10 uri. Bog je navzoč v nas in v našem življenju. Vabljeni k srečanju z njim pri daritvi in z zbraqnim ljudstvom.

Sv. maše:

pon. za + Majda Štaba, obl. ob 20 uri.

tor.  za zdravje v čast M: B., ob 7.3o zj.

sre. za + Anton Hosta, ob 20 uri

čet.  za božje varstvo družine, ob 19 uri na Gum.

za + Karli Gorišek, ob 20 uri

pet.  za + Pavel Cigale, obl.. ob 20 uri

sob.  za + Marija Korevec, obl. ob 20 uri

ned.  ob 8 uri za žive in mrtve farane

ob 10 uri za + Ana Hiti

Katoliški tisk dobite v avli na pultu – tednik Družina, Ognjišče, Misijonska obzorja in še kaj da ne naštevam vsegha.

Kar nekaj učencev je še ki niso dvignili spričevala. S tem kažejo kako cenijo tudi versko vzgojo, staršev in verouučiteljev. Pridite inboste prejeli.

Vabljeni med tednom in tudi v nedeljo k lepemu obisku daritve sv. maše.

Vsak petek pol ure pred sv. mašo molimo za različne namene – za slogo in ljubezen v družini, za mladi rod, da bi hodil po poti vere, da bi molili in hodili k sv. maši, da bi mladi s zakramentom sv. zakona stopali na skupno življensko pot, da bi v srcu nosili upanje in vero v posmrtno življenje, za red in mir v naši domovini. Potrudimo se, da bi se vsaj od časa do časa udeležili molitve pred Najsvetejšim. Več preizkušenj več molitve?