OZNANILA ŽUPNIJE ŠKOFLJICA

 

19  NEDELJA  MED   LETOM  – 13: 8. 2023

 

 

Zmaga, ki premaga svet je vera.

Godovi:

V pon. sv. Maksimiljan Kolbe, muč; v torek slovesni zapovedani praznik Marijino vnebovzetje ali veliki šmaren. Sv. maša bo ob 8 in ob 10 uri. Ta dan se kristjan udeleži sv. maše. V sredo goduje sv. Rok – spokornik; v četrek Evzebij, pp; v petek Helena , cesarica in v soboto sv. Janez Eudes, duhovnik.

Danes teden bo 20 nedelja med letom. Sv. maša bo ob 8 in ob 10 uri. Žena prosi  Jezusa da ozdravi njenega otroka. Tudi mi prihajamo k Jezusus prošnjami. Jezus nas ne zavrača. Pričakuje nas!

Sv. maše:

pon. za + Miro Perme, pogrebna ob 19 uri

tor.   ob 8 uri za žive in mrtve farane

        ob 10 uri za + Sandi Pene, 30 dan

sre. za + Nevenka Škufca, 7 dan, ob 19 uri

čet.   za + Antonija in Janez Skubic, ob 19 uri

        za + Jurmanove, ob 20 uri na Gum.

pet.  v čast sv. Duhu za razsvetljenje, ob 19 uri

sob.  za + Joži in Janez Matjaž, ob 19 uri

ned.  ob 8 uri za žive in mrtve farane

         ob 10 uri za + Lado Dolinšek, obl.

Hvala vsem za darove , ki ste jih namenili za mnoge poplavljene, preizkušene in trpeče brate in sestre naše lepe domovine. Potrebni so naše pomoči. Nekateri ste to že pokazali na različne načine, jutri pa bo tudi solidarnostni dan, za vso domovino. Stopimo skupaj in blažimo stisko zaskrbljenih bratov in sester.

Vpis k verouku  za prvi ali druge razrede bo v pon. 28 in 29 avgusta dopoldne od 9 do 11 ure in popoldne ob 17 do 18 ure. Starši pridite z otrokom k vpisu.

Odslej bo delavniška maša ob 19 uri v župnijski cerkvi in ob 20 uri na podružnicah. Vabljeni k nedeljski in delavniški maši. Od Boga prihaja vsak dober dar.

Prihodnjo nedeljo se bo pričel letošnji oratorij. Lahko se še prijavite.